joi, mai 23, 2024
Fără categorie

ȘI-A ABANDONAT COPILUL ÎN GALAȚI PE MOTIV CĂ NU O ASCULTA

Caz revoltător la Galați. Un copil a fost a fost găsit singur, în această dimineață, dezorientat, pe strada Siderurgiștilor, în fața clădirii cunoscută sub numele de ”Casa Roșie”, din municipiul Galați. Inițial s-a crezut că a fost vorba de o rătăcire, dar surpriză, nu a fost așa. Copilul a fost abandonat chiar de mama sa, o femeie o femeie în vârstă de 29 ani, din Mangalia, județul Constanța, ce domiciliază fără forme legale în comuna Cudalbi, județul Galați.

Cei doi au venit în această dimineață cu microbuzul de la Cudalbi, și pe motiv că acesta nu o ascultă, l-a lăsat la Casa Roșie, spunându-i că se duce să cumpere covrigi. Femeia a fost identificată în comuna Cudalbi, la adresa unde locuiește fără forme legale și a fost adusă la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri.

Femeia a fost identificată în comuna Cudalbi, la adresa unde locuiește fără forme legale și a fost adusă la sediul Secției 2 Poliție pentru audieri. Ea este cercetată penal pentru abandon de familie, cercetările fiind continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Minorul a fost preluat și va rămâne momentan în grija Direcției Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Galați.

Update: Femeia a fost arestată.

„În urma probatoriului administrat în cauză, față de aceasta s-a luat măsura reținerii pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galați, urmând ca în cursul zilei de 23 iulie 2021, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați cu propunere de arestare preventivă.

„Aceasta a precizat că și-a abandonat copilul deoarece nu are resurse financiare pentru a-i asigura buna creștere, dar și pentru faptul că mama ei este foarte agresivă, atât cu ea, cât și cu copilul, acesta din urmă devenind agresiv la rândul lui”, a precizat Camelia Teodorovici, avocatul din oficiu al femeii.

Update 23 iulie.

După ce femeia și-a petrecut noaptea în arest, Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a luat masura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile, pentru femeia care și-a abandonat băiețelul de 4 ani pe străzile din Galați.

One thought on “ȘI-A ABANDONAT COPILUL ÎN GALAȚI PE MOTIV CĂ NU O ASCULTA

  • Îl vreau eu să-l cresc pe acest copil, femeeiea a fost abandonata la rândul ei și poate de asta se comporta asa trebuie dusa la un pisiatru

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen