CAZ CUTREMURĂTOR LA GALAȚI | O FATA DE 17 ANI S-A SINUCIS

Caz șocant la Galați. O tânără de 17 ani din comuna Braniștea a fost adusă aproape fără viața la Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan. Potrivit medicilor aceasta și-a luat viața înghițind un pumn de pastile. Totuși, cazul este cu multe semne de întrebare. Adolescenta prezenta foarte multe vânătăi, astfel este posibil sa fi fost agresată înainte de a recurge la acest gest.


Polițiștii gălățeniiau transmis că, în data de 25 iulie a.c., Secția 1 Poliție Rurală a fost sesizată prin apel la112, la ora 14:00, de către Spitalul de Urgență pentru Copii „Sfântul Ioan” Galați, cu privire la faptul că în jurul orei 11.00, o minoră în vârstă de 17 ani, din comuna Braniștea, județul Galați, a fost internată în spital, întrucât, aceasta ar fi avut o tentativă de suicid prin ingerarea voluntară de medicamente în cursul dimineții.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului nu au putut discuta cu minora pentru a putea stabili motivul pentru care aceasta a recurs la acest gest, însă, întrucât prezenta mai multe echimoze pe membrele inferioare, pe gât și pe corp, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ulterior, în cursul zilei de 26 iulie, minora a decedat la unitatea spitalicească unde era internată. În cauză s-a dispus transportarea cadavrului la Serviciul de Medicină Legală Galați pentru efectuarea necropsiei și stabilea cauzelor decesului.

În dosarul penal întocmit inițial a fost schimbată încadrarea faptei din „Lovire sau alte violențe” în „Ucidere din culpă”, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările care au dus la decesul minorei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *