ELEVII ȘI CADRELE DIDACTICE DE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SFÂNTUL STELIAN” AU DAT DOVADĂ DE SPIRIT CIVIC DUPĂ O ACȚIUNE DE ECOLOGIZARE

Gest de toată admirația din partea elevilor și a cadrelor didactice de la școala gimnazială „Sfântul Stelian”, satul Umbraresti-Deal. Aceștia au luat satul de la un capăt la altu pentru a strânge deșeurile aruncate de cetățenii certați cu mediul înconjurător.

„Astăzi, 18 septembrie 2021, se marchează Ziua Internațională a Curățeniei, cunoscută la noi în țară sub denumirea „Let’s Do It, Romania!”


Cum nu se putea ca acest eveniment să treacă fără a fi cunoscut și în comunitatea umbraresteana, școală noastră a organizat o acțiune de ecologizare, la care au participat, voluntar, elevi ai școlii, însoțiți de cadre didactice și părinți.


Inițial au fost implicați doar elevii claselor gimnaziale, însă am fost foarte bucuroși să vedem și entuziasmul și dorința celor mici de a-și aduce contribuția la această activitate.


Elevii noștri au dat dovada de mare hărnicie, simț de răspundere, spirit de echipa, seriozitate, au fost niște adevărate „furnicute”, fapt pentru care le mulțumim și îi lăudăm.


Le mulțumim și părinților pentru acordul de a participa la activitate, cât și pentru participarea efectivă alături de noi la colectarea selectivă a deșeurilor, sfaturilor oferite și dorinței ca mediul comunei în care trăiesc să fie unul mai curat.


Vă mulțumim tuturor pentru activitatea de astăzi! Ați fost minunați!”, a declarat pe pagina sa de facebook, directoarea școlii gimnaziale „Sfântul Stelian”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *