MUNTENI | SITUAȚIE GRAVĂ | 100 MAME SUB 15 ANI | CEA MAI MICĂ ARE 11 ANI

Situație gravă la Munteni, județul Galați. În urma unei investigații a jurnaliștilor de la Radio Iași au ieșit la iveală informații cutremurătoare. La solicitarea doamnei reporter Mihaela Munteanu, primăria comunei Munteni a transmis că, în ultimii doi ani, numărul mamelor sub 15 ani, care au născut este de 100. Totodată, în document aceștia menționează că cea mai mică vârstă la care a născut o copilă este de 11 ani.

Multe mame sub 15 ani

La nivelul județului Galați, 182 de mame au sub 15 ani. La spitalul din Tecuci au născut 90 fete sub 15 ani, la spitalul Sf Andrei Galați au născut 39 fete sub 15 ani, iar Spitalul Buna Vestire Galați au născut 8. La socoteală a fost inclus și spitalul Municipal de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad, care a luat în evidență 45 de mame sub 15 ani, jumătate din Galați și jumătate din Vaslui.

Fetele se căsătoresc și de la 8 ani

Mediatorul comunei Munteni, Viorel Lați, a transmis pentru Radio Iași, că în ultimele două luni a chemat poliția de cel puțin două ori pentru ă erau nunți, unde mirese erau copile de 8 – 9 ani.

Întreg articolul poate fi citit aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *