marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

MINORĂ DE 14 ANI VIOLATĂ DE 4 INDIVIZI LA UMBRĂREȘTI

O fată de 14 ani, din comuna noastră, Umbrărești a fost fost agresată sexual de patru bărbați, doi majori și doi minori, consăteni cu ea. Autorii ar fi filmat scenele și au amenințat-o pe victimă că fac publice imaginile dacă merge la Poliție sau spune cuiva despre cele întâmplate. Se pare că fata ar fi fost și șantajată, iar parte din imagini au fost distribuite de violatori pe Whatsapp mai multor persoane și pe unele rețele de socializare, apoi șterse, scriu colegii de la Pro Lider Fm.

 

 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Liești a deschis o anchetă, după ce astăzi a înregistrat o plângere ce vizează mai multe infracțiuni grave, victimă fiind o fată de 14 ani, care ar fi fost violată de mai mulți indivizi săptămâna trecută.

 

„Pot confirma că am înregistrat cu număr unic această sesizare și facem un minimum de verificări cu privirile la cele reclamate pentru a stabili cui aparține competența de soluționare, dat fiind faptul că vorbim de mai multe infracțiuni. E tot ce vă pot spune în acest moment”, a declarat pentru Pro Lider FM prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, Mihai Cristian Lupu.

 

Familia minorei acuză faptul că polițiștii de la postul comunal Umbrărești nu au tratat cu seriozitate reclamația făcută de mama fetei, motiv pentru care rudele victimei s-au adresat Parchetului.

 

Știri publicate cu eticheta: fetita violata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen