marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

DOI MINORI VIOLAȚI ȘI SECHESTRAȚI DE UN PEDOFIL, ÎN GALAȚI

Un bărbat din Galați a racolat doi minori în vârstă de 11 ani, respectiv 13 ani și i-a dus la el acasă. Acolo, individul i-a obligat să consume alcool, să fumeze țigări cu efect halucinogen și să întrețină relații sexuale. Peste noapte au rămas acolo la presiunile bărbatului, iar a doua zi când bărbatul a plecat la serviciu, cei doi minori au fost închiși în apartament. Ca să scape, copii au sunat la 112. Au fost scoși pe ferestra de pompieri.

La data de 15 noiembrie, poliţia a fost sesizată de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din municipiul Galaţi, cu privire la faptul că doi minori instituţionalizaţi, de 11 şi 13 ani, ar fi închişi în apartamentul unui bloc, de pe Bulevardul Dunărea, fără posibilitatea de a ieşi.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la adresa indicată, împreună cu un echipaj de pompieri, cei doi minori fiind extraşi printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi minori ar fi plecat voluntar, în urmă cu o zi, din casa de tip familial unde erau instituţionalizaţi şi ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care îl cunoşteau.

Dimineaţă, acesta ar fi plecat şi ar fi încuiat uşa, iar cei doi minori, rămaşi în locuinţă, l-au sunat pe instructorul casei de tip familial, povestindu-i situaţia în care se aflau.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, în seara zilei de 14.11.2021, inculpatul, pe fondul relaţiei de prietenie cu cele două persoane vătămate (în vârstă de 11 ani, respectiv 13 ani) şi având cunoştinţă că cei doi minori au părăsit fără permisiune centrul social în care sunt instituţionalizaţi, le-a oferit găzduire în locuinţa sa, unde, după ce au consumat împreună o cantitate semnificativă de alcool şi au fumat mai multe ţigări cu efect halucinogen, a profitat de starea euforică în care se aflau minorii, întreţinând cu aceştia raporturi sexuale orale, respectiv anale.

În cursul zilei de ieri, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost arestat preventiv pentru 40 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen