vineri, martie 29, 2024
Actualitate

VIDEO: BOMBARDIERI SUPĂRAȚI CĂ LE-A FOST ATRĂSĂ ATENȚIA DUPĂ CE AU ARUNCAT GUNOAIE PE JOS | UNUL DINTRE EI A SĂRIT SA ATACE CU CUȚITUL

De la ultima vreme, numărul bombardierilor care recidivează a crescut. Aceștia au început să atace lumea cu cuțitul pe stradă, așa cum s-a întâmplat și ieri la Galați. Bombariderul este acea persoană fără prea multe clase, care are minte puțină. Este prieten bun cu „legalele” și cu alcoolul, tari în gură și lege inexistentă pentru ei. Aceștia sunt bombardierii.

„Vineri, 19 noiembrie, în jurul orei 14:00, echipajul de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza Secției 3 Poliție Galați, în timp ce patrula pe strada Oțelarilor a observat cum un bărbat aflat pe trotuar le face insistent cu mâna. Jandarmii au oprit în dreptul acestuia și l-au întrebat ce problemă are. Speriat, bărbatul le-a spus oamenilor legii că un tânăr l-a amenințat cu un cuțit, după ce i-a atras atenția să strângă mâncarea pe care o scăpase pe jos.

Portul (i)legal de arma alba. Prin ceturile legilor | La zi pe Metropotam

Supărat că i-a atras atenția

 

Din verificările făcute de jandarmi și din declarația persoanelor implicate a rezultat că tânărul, în vârstă de 16 ani, s-a întâlnit în cartierul Micro 19 cu doi prieteni, de aceeași vârstă, cu care intenționa să meargă într-un magazin din apropiere. La un moment dat, tânărul a scăpat pe jos o parte din mâncare pe care o avea în mână, iar un trecător i-a solicitat să o ridice. Revoltat că i s-a atras atenția, acesta a scos din haină un cuțit cu care l-a amenințat pe trecător, un bărbat în vârstă de 60 ani. Speriat, bărbatul s-a îndepărtat rapid de el, iar când a văzut un echipaj de jandarmerie a semnalat problema. În momentul în care au văzut jandarmii, cei trei tineri au fugit printre blocurile din zonă, dar în scurt timp au fost prinși”, precizează Jandarmeria Galați.

Cuțitul a fost găsit de jandarmi într-o grădină din apropiere, iar cei trei au fost conduși la sediul poliției. Jandarmii au sesizat Poliția cu privire la infracțiunile de amenințare și port fără drept de obiecte periculoase. Cercetările sunt continuate de polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen