joi, mai 23, 2024
Actualitate

AU FOST EXHUMATE DOUĂ DIN CELE TREI PERSOANE MOARTE DIN CAUZA MEDICILOR LA SPITALUL DIN GALAȚI

Doi foști pacienți care au murit cu zile la Spitalul Sf Andrei, din Galați au fost dezgropati, in vederea efectuării necropsiei. Decizia a fost luată de procurorii de la Curtea de Apel Galați. Aceștia fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Procurorii au ajuns la această decizie pentru a se putea efectua necropsia. Aceștia caută date care să contureze o culpă medicală, însă există mai multe suspiciuni. Deocamdată, o anchetă pentru ucidere din culpă se află în derulare.

Este vorba despre cazului unei tinere, în vârstă de 21 de ani, care e decedat. Familia acesteia acuză că fata a fost diagnosticată greșit de două ori. Tânăra ar fi început să acuze durere de spate pe 28 octombrie, conform mamei. Aceasta a fost dusă la Spitalul Județean Galați după ce a chemat ambulanța.

Aici, mama fetei susține că fiica ei ar fi fost diagnosticată de două ori greșit. În cele din urmă, medicii au decis să o opereze, însă nu a supraviețuit. Cealaltă persoană este un bărbat, în vârstă de 47 de ani. Acesta a decedat după ce a fost plimbat între spitale.

Soția acestuia a reclamat că soțul ei a murit de pneumonie, pe 2 noiembrie, deoarece nu a fost internat la timp. Femeia le-a spus medicilor că bărbatul era vaccinat cu schema completă și avea doar o simplă pneumonie.

Medicii nu l-au tratat la timp, în schimb a fost plimbat printre spitale și lăsat să aștepta în curtea spitalului, în frig, pe o bancă, timp de 12 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen