marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

DETONATORII DE BANCOMATE DIN TOAMNA ANULUI TRECUT ȘI-AU PRIMIT SENTINȚA

Cei cinci detonatori de bancomate, care în toamna anului trecut au pus poliția pe jar și-au primit sentința definitivă. Aceștia au spart trei bancomate prin metoda detonării, iar când să îl spargă și pe al patrulea, au fost prinși în flagrant de DIICOT, în cadrul unei ample acțiuni ale forțelor de ordine. De atunci și până acum, aceștia și-au petrecut nopțile în arest preventiv.

 

7 capete de acuzare

 

Făptașii sunt tineri din zona orașului Tecuci. Este vorba de Bulmău Marian Viorel, Ciuciu Nicușor Ionuț, Marin Victor, Nițu Iordache Adrian și Anton Cristian. Cea mai grea pedeapsă, 8 ani de închisoare cu executare, a primit-o capul rețelei, Bulmău Marian Viorel. Capetele de acuzare pe numele său fiind: constituirea a unui grup infracțional organizat, furt calificat în formă continuată, nerespectarea regimului munițiilor explozive, distrugere în formă continuată, instigarea de a conduce un vehicul cu numere false de înmatriculare și de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

Marian Victor a primit pedeapsa de 5 ani de închisoare cu executare, fiind acuzat și el ca Marian Viorel.

Tot mai mulți tineri din Caraș-Severin cad în plasa rețelelor de trafic de droguri – Resita.ro

Cea mai mică pedeapsă a primit-o Nițu Iordache Marian. Acesta primit 4 ani de închisoare cu executare, fiind acuzat de constituirea a unui grup infracțional organizat, furt calificat în formă continuată, nerespectarea regimului munițiilor explozive, distrugere în formă continuată și instigarea de a conduce un vehicul cu numere false de înmatriculare.

Pedepese în funcție de fapte

Anton Cristian a primit pedeapsa de 4 ani și 8 luni de închisoare cu executare. Acesta a fost acuzat de constituirea a unui grup infracțional organizat, furt calificat în formă continuată, nerespectarea regimului munițiilor explozive, distrugere în formă continuată, instigarea de a conduce un vehicul cu numere false de înmatriculare și de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, de punerea în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare în formă continuată, pentru săvârșirea infracțiunii de încredințare spre conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere în formă continuată.

Ciuciu Nicușor Ionuț fost condamnat la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare, coptele de acuzare fiind: constituirea a unui grup infracțional organizat, furt calificat în formă continuată, nerespectarea regimului munițiilor explozive, distrugere în formă continuată, conducere a unui vehicul cu numere false de înmatriculare și de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.

PROGRAM cu publicul la Tribunalul Galaţi - Viaţa Liberă Galaţi
Puși la plată

Aceștia au fost obligați să achite suma de 430.952,48 lei, echivalentul a 87 mii euro, fiind daunele materiale. Pe lângă impresionanta sumă de bani, instanța i-a obligat să achite suma de 85000 lei cu cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen