marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

FOTO/ VIDEO | ȘAPTE TINERI AU FĂCUT RAVAGII PE O STRADĂ DIN TECUCI

O patrulă a poliției locale din Tecuci a constatat, că în această dimineață, strada Ștefan cel Mare din municipiu arata ca după război.

Peste tot erau flori smulse și aruncate, lămpi rupte și saci cu gunoi sparți. Imediat după constatare, polițiștii au trecut la vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere pentru a afla ce s-a întâmplat.

Câteva camere au surprins un grup de 7 (șapte) tineri, îmbrăcați gros, cu glugi pe cap, care, în seara precedentă, în jurul orei 20.30 au ieșit din parcul central, îmbrâncindu-se și fugărindu-se. Câteva minute s-au oprit la intrare pe strada Ștefan cel Mare, comportându-se la fel, apoi au continuat deplasarea spre celălalt capăt al străzii luând la bătaie pomii și stâlpii de pe trotuar și scoțând flori din olane, pe care le aruncau unii în alții. Au continuat deplasarea spre spital, str. Costache Conachi și apoi spre puntea peste râul Bârlad.

Cel mai greu a fost identificarea acestora, deoarece glugile le acopereau aproape permanent fețele, dar totuși, în câteva secunde de filmare au putut fi recunoscuți. Patrulele poliției locale au trecut imediat la căutarea acestora și găsindu-i i-a invitat la sediul instituției, împreună cu părinții lor, toți fiind minori între 13 și 16 ani.
Pentru fapta comisă minorii au fost sancționați cu amenzi totalizând 7.200 lei, iar părinții pentru nesupravegherea acestora cu amenzi totalizând 2.500 lei

Procesul verbal de constatare încheiat în urma acestui eveniment va fi înaintat organelor de cercetare pentru infracțiunea de distrugere, au transmis reprezentanții Poliției Locale din Tecuci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen