joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS A OMORÂT UN OM NEVINOVAT

Un bărbat, în vârstă de 45 ani, din comuna Matca și-a pierdut viața într-un accident grav. Acesta a coborât din mașină pentru a verifica roata de pe partea stânga, dar în acel moment, un alt bărbat, în vârstă de 55 ani, tot din comuna Matca, care avea permisul suspendat și era băut, l-a lovit în plin pe bietul om.

Accidentul a avut loc pe Dj 251, între Matca și Valea Mărului. Bărbatul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar Poliția l-a prins. Când a fost prins de Poliție, avea o alcoolemie de 0,64 la mie în aerul expirat.

Bărbatul vinovat a fost reținut pentru 24 ore, sub acuzațiile de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau parchet, conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat. Astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit Pro Lider Fm.

Update

În această după-amiaza, Judecătoria Tecuci a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci.  Dispune arestarea preventivă a inculpatului Costea Dorel cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen