vineri, mai 24, 2024
Actualitate

VIDEO | VEZI CE AU PĂȚIT DOI TINERI, CARE S-AU URCAT PE O MAȘINĂ DE POLIȚIE

Au vrut să se arate șmecheri, dar n-au reușit. Doi tineri, dintr-o comună, din județul Vrancea au vrut să arate ce poate creierașul lor, cu jumătate din neuroni mori. Cei doi s-au urcat pe o autospecială de poliție parcată și au început să danseze pe ea, pe ritmuri de cele mai dezgustătoare manele. Nu mult a durat, până ce clipul a devenit viral și a ajuns la poliție.

 

La scurt timp, după ce clipul a ajuns la forțele de ordine,  în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală au identificat doi minori, de 15, respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliție.

 

Gestul lor a fost filmat și postat pe o rețea de socializare. Deși polițiștii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate și postate, cei doi au fost identificați.

Aceștia au fost conduși la sediul subunității de poliție, urmând ca fapta lor să facă obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, au precizat polițiștii din Vrancea.

 

Update

Cei doi minori au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Vrancea, urmând a fi efectuate propuneri legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani, a anunțat IPJ Vrancea.

 

„Ami pare rau la domni polițiști”, varianta Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen