miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

VIDEO | UN BĂRBAT A FOST GĂSIT MORT ÎNTR-UN BECI, ÎN SATUL UMBRARESTI-DEAL

Este alertă pe strada Alecu Russo, din satul Umbraresti-Deal. Un bărbat, în vârstă de 51 de ani a fost găsit decedat în beciul unei gospodării.

La fața locului sunt prezenți pompierii de la Garda Nr2 Ivești pentru a extrage trupul neînsuflețit din beci, dar si polițiștii pentru a efectua cercetări.

Update

 

În jurul orei 16:30, polițiștii gălățeni au fost alertați de o femeie, prin numărul unic de urgență 112, după ce în anexa unei gospodării  a fost găsit un bărbat, în vârstă de 51 ani, care era căzut. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, însoțiți de un polițist, din cadrul Serviciului Criminalistic. Aceștia au constatat că cele declarate de femeie se afirmă. De îndată au început ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. 

 

De asemenea, la fața locului au fost solicitați să intervină pompierii de la Garda Nr2 Intervenție Ivești, pentru a extrage trupul neînsuflețit al bărbatului căzut în beci.  Acesta se numește Bulai Fănel (Florin), care era dat dispărut de fratele său de mai bine de 2 săptămâni. In cazul acestui nefericit incident, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen