marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

TREI PIETONI ACROȘAȚI ÎNTR-O SINGURA ZI, ÎN JUDEȚUL GALAȚI

La data de 13 decembrie a.c., în jurul orei 07.15, pe strada Traian, din municipiul Galați, s-a produs un accident soldat cu rănirea unei persoane.

După primele verificări, polițiștii au stabilit că victima, un minor, de 14 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat, de 50 de ani, în timp ce ar fi traversat strada prin loc nemarcat. Adolescentul a fost transportat la spital, pentru investigații medicale, iar conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.Tot în municipiul Galați, o femeie, de 34 de ani, a fost victima unui accident rutier petrecut pe strada Nicolae Bălcescu. Aceasta ar fi încercat să traverseze strada prin loc nemarcat, fiind acroșată de un autoturism condus de un bărbat, de 43 de ani, din comuna Vânători.

Conducătorul autoturismului a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

 

În aceeași zi, în jurul orei 11.00, un alt accident rutier soldat cu rănirea unui pieton, s-a produs pe strada Dimitrie Hârlescu, din municipiul Tecuci.

Și în acest caz, așa cum a rezultat din cercetarea la fața locului efectuată de polițiști, victima, un minor, de 9 ani, ar fi traversat strada prin loc nemarcat, fiind surprinsă și accidentată de un autoturism condus de un bărbat, de 40 de ani.

Acesta din urmă a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului.

Victima a fost transportată la spital, dar nu a necesitat internarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen