FOTO | Accident dramatic pe un drum din județul Bihor

În această dimineață, pe DN1, în județul Bihor, între localitățile Urvind şi Uileacu de Criş a avut loc un accident rutier. Pompierii și polițiștii au fost solicitați să intervină, după ce un apel la 112 anunța o coliziune între un autocamion și un microbuz.

Din fericire, în cele două autovehicule nu se aflau pasageri, iar, în ciuda faptului că atât camionul, cât şi microbuzul au ajuns în şanţ fiind serios avariate, şoferii au scăpat cu răni uşoare. „Unul dintre ei avea doar o zgârâietură, iar celălalt a fost transportat la spital, însă nu are leziuni propriu zise, dar are senzaţia de nisip în ochi, cum a venit parbrizul peste el în impact, aşadar i se fac nişte investigaţii”,a declarat pentru BIHOREANUL dr. Hadrian Borcea, şeful UPU SMURD. 

ISU Crişana a trimis la faţa locului 3 echipaje de pompieri de la Staţia Aleşd, între care unul de descarcerare grea şi unul de pompieri paramedici, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă Oradea. De asemenea, a fost mobilizat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bihor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *