10 tone de articole pirotehnice confiscate de polițiști

 În perioada 23 – 24 decembrie 2021, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, polițiștii au efectuat 41 de percheziții domiciliare, dintre care 40 de percheziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept și o percheziție pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Aproximativ 10 tone de articole pirotehnice au fost indisponibilizate.

Astfel, astăzi, 24 decembrie, polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Vaslui au efectuat 10 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 120 kg. de articole pirotehnice, categoriile P1, F1, F2 și F3.

 

Polițiștii din Mureș au efectuat 5 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 30 kg. de articole pirotehnice, categoriile F1, F2 și F3, în valoare de 600 de lei.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Buzău au efectuat 5 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 667 kg. de articole pirotehnice, categoriile P1, F1-F4, în valoare de 54.000 de lei.

 

Polițiștii din Sibiu au efectuat 3 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 6 kg. de articole pirotehnice, categoria F3, în valoare de 1.000 de lei și o armă de tir sportiv, calibru 4,5.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Dâmbovița au efectuat 3 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 210 kg. de articole pirotehnice, de diferite categorii.

 

Polițiștii din Brăila au efectuat 4 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 70 kg. de articole pirotehnice, de diferite categorii, în valoare de 9.000 lei.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Dolj au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 250 kg. de articole pirotehnice, categoriile P1, F2 și F3.

 

Polițiștii din Gorj au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 84 kg. de articole pirotehnice, categoriile F1 și F2.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Galați au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 2.030 kg. de articole pirotehnice, categoriile P1, F2, F3 și F4, în valoare de  50.000 de lei.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Timiș au efectuat 1 percheziție domiciliară și au indisponibilizat 839 kg. de articole pirotehnice, categoriile F1-F4, în valoare de 30.000 de lei.

 

Polițiștii de la arme, explozivi şi substanţe periculoase din Teleorman au efectuat 1 percheziție domiciliară și au indisponibilizat 150 kg. de articole pirotehnice, categoriile F1-F3, P1-P3.

 

Polițiștii din Constanța au efectuat 1 percheziție domiciliară, într-un dosar penal.

 

De asemenea, polițiștii din Ialomița au efectuat 2 percheziții domiciliare și au indisponibilizat 2 kg. de articole pirotehnice, de diferite categorii.

 

La data de 23 decembrie 2021, polițiștii din București au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, fiind indisponibilizate 5.400 kg. de articole pirotehnice, de diferite categorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *