marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Crâmpie de lumină | Convorbiri cu semenii noștri

După atâtea volume de poezii și multe scrieri de mare preț, a apărut un volum de interviuri inedite și neașteptate. Citind, descoperim un dialog între un un scriitor și un intervievat ce dă răspunsuri diverse, pline de conținut, adevărate lecții de viață, învățăminte despre lume și viață.

 

Răsfoind cartea, vom descoperi intelectuali cum ar fi: profesori, îvățători, juriști, ingineri; mulți pensionari etc. Refuzând scandalurile cotidiene, autorul ne invită la scene de viață, acte de înțelepciune și reflecție. Relațiile dintre ei și autor sunt adevărate bijuterii spirituale, rugăciuni de suflet . Cu adâncimi moderate și curiozități politicose, scriitorul își dirijează intervievații către dezvăluiri interesate, spectaculoase aduceri aminte.

 

Vă invităm la lectură, la pagini de aur pe care preotul Ionel Rusu ni le încredințează ca să fim mai corecți, mai cinstiți,  mai buni și credincioși adevărați întru Hristos.

 

Cartea Crâmpeie de lumină (convorbiri spirituale), scrisă de părintele Ionel Rusu se găsește spre împrumut la bibliotecile din apropiere.

 

Vă dorim lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen