miercuri, februarie 21, 2024
Fără categorie

Alex, tânărul implicat în accidentul de la Vasile Alecsandri s-a sinucis. El era în depresie

Alin Alex, tânărul în vârstă de 27 de ani, din Galați s-a sinucis. Potrivit martorilor, el a tras stânga de volan, intrând direct în camionul înmatriculat în județul Tulcea, deși drumul tânărului era liber, și nu avea nici o mașină în fața sa. Apropiații tânărului susțin că acesta era în depresie, și că a încercat de mai multe ori să se sinucidă.

 

Prietenii săi i-au vorbit mereu de bine, l-au încurajat, dar din păcate, persoana care i-a dat viață, mama sa îl respingea. Aceasta l-a fugărit de la poarta sa. Un vecin de-al său a mai spus că băiatul a fost salvat în ultima clipă, după ce a încercat să-și pună ștreangul în gat. Un alt prieten de-al tânărului a spus că a vorbit în aceeași zi cu el. Gălățeanul a spus ca nu mai vrea sa trăiască și ca ii mergea numai rău. Din toată lumea, singurii care puteau să-i fie aproape tânărului, erau cei din familie, dar din păcate nu a avut parte de acest dar.

 

Reamintim faptul că un tragic accident a avut loc aseară, pe DN25, la Vasile Alecsandri. Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27, din municipiul Galați, ar fi pătruns pe contrasens și s-ar fi lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a rămas încarcerat,  decedând. În cauza de față s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier.

Dumnezeu să-l ierte! Păcat de tinerețea lui.

4 comentarii la „Alex, tânărul implicat în accidentul de la Vasile Alecsandri s-a sinucis. El era în depresie

  • Dumnezeu sal erte ca tare bun tovaras a tovarasul al meu nu imi vine sa cred ca. Sa intamplat acest lucru ☹️☹️🙁🙁😒😟😟😟😥😥😥😓😓😓

    Răspunde
  • Îmi pare atât de el ca a murit în halul ăsta prin cea trecut el cu părinții asa am trecut și eu prin viață nu merita viata asta chinuita acuma degeaba vorbim el sa ales cu un sicriu și cu o cruce.😭😭😭🖤🖤. Mia fost coleg de liceu.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen