marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

FOTO | Tânăr de 19 ani mort pe loc într-un accident rutier

Accident tragic pe DN72, între localitațile dâmbovițene Șuța Seacă și Picior de Munte. Mihai Valentin, un tânăr de 19 ani, din Găești , a decedat după ce a intrat cu BMW-ul într-un tir. Șoferul tirului susține că tânărul a intrat intenționat cu mașina pe contrasens. ” A stins farurile și a intrat pe sensul meu. Nu am avut ce să mai fac. Cred că a vrut să se sinucidă” a declarat șoferul tirului.

 

Din nefericire, tânărul n-a mai putut fi salvat de medicii ajunși la fața locului. Se pare că acesta conducea mașina unui agent de poliție, tatăl iubitei sale. Cunoscuții tânărului exclud posibilitatea unei sinucideri. Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia, potrivit Exclusiv DB.

 

La fața locului au acționat pompierii de la Detașamentul din Târgoviște cu două autospeciale. Salvatorii au scos dintre fiarele autoturismului distrus trupul tânărului. Din păcate, nu mai prezenta semne vitale.Traficul a fost blocat câteva zeci de minute pe ambele sensuri de circulație. Șoferul de pe camion a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost 0. Acesta transporta pavele.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen