joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Bărbat din Independența prins conducând drogat și cu permisul suspendat

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, în comuna Independența, un autoturism care se deplasa pe D.N. 25, având o traiectorie sinuoasă.

În momentul opririi, polițiștii au observat că în autoturism se aflau o femeie și un bărbat, acesta din urmă trecând de pe scaunul șoferului, pe bancheta din spate și pretinzând că mașina ar fi fost condusă de femeie, fapt negat de aceasta.

Bărbatul de 28 de ani a prezentat polițiștilor o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără valabilitate.

Întrucât în autoturism se simțea un miros înțepător, polițiștii au controlat interiorul acestuia, în cotieră fiind găsite un flacon de plastic cu o substanță vegetală și un grinder. De asemenea, pe podeaua autoturismului, în spatele banchetei șoferului, a fost găsită o țigară confecționată artizanal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța THC5 (Cannabis). Acesta a fost condus la spital în scopul prelevării de mostre biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducere fără permis. Se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen