vineri, martie 29, 2024
Actualitate

FOTO: Un tractorist băut a făcut prăpăd într-o curte din Corod

Garduri dărâmate, copaci rupți și multă teamă. Atât a putut să lase în urmă un bărbat turmentant, din comuna gălățeană Corod. Acesta s-a urcat la volanul unui tractor, și de beat ce era nu a mai realizat ce a făcut. El a intrat forțat în curtea unor consăteni de-ai lui.

Le-a rupt gardurile, iar la unul dintre ei s-a învârit prin curte încercând să iasă, astfel rupând mai mulți pomi și trandafiri. Vazând cele întâmplate, unul dintre păgubiți s-a urcat în mașina sa personală și a plecat după tractoristul turmentat, care în cele din urmă reușise să iasă din curte.

Bogdan Hriscu, tânărul cu peste 1 milion de abonați pe YouTube, căci, chiar el este unul dintre păgubiți, s-a rugat de om să lase cheile și să meargă cu el, pentru a vedea ce a lăsat în urmă, dar nici cum, bărbatul beat nici măcar nu a știut ce se întâmplă.

În cele din urmă, tânărul youtuber a sunat la 112 pentru a reclama cele întâmplate. La fața locului s-au deplasat agenții din cadrul Secției 7 Rurală Matca, unde au constatat că cele declarate s-au întâmplat.

Încercând să discute cu cel de la volanul tractorului, agenții au constat ca acesta emana o puternică halena alcoolică și si-au dat seama imediat că este băut.

Bărbatul reclamat a fost condus la secția de poliție pentru a fi testat pentru alcool, dar a refuzat, drept urmare polițiștii l-au dus la spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci pentru a-i recolta mostre biologice.

În timp ce agenții erau la Tecuci, la Corod au ajuns polițiștii criminaliști, unde au făcut măsurători și au luat probe, in cauză deschizându-se un dosar de cercetare penală.

Vezi aici toată povestea. https://youtu.be/rNKSNKGlvt0

Sursa foto: capturi de ecran din https://youtu.be/rNKSNKGlvt0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen