Oamenii ajută! Furnicar de sufletiști la Isaccea, în apropiere de Galați. Umanitatea nu are graniță

Zeci de oameni cu suflet mare s-au adunat astăzi la punctul naval de trecere al frontierei pentru a întâmpina refugiații de război, care vin din Ucraina. Cu mancare, băutură, haine, jucării, de toate, ce să mai, s-au strâns pentru a da o mână de ajutor. Nu există cetățean din Ucraina care să nu fie întrebat dacă are nevoie de ajutor.

Tecuceni, gălățeni, chiar și umbrăreșteni și-au pus umărul la treabă pentru a-i ajuta. De exemplu, în Tecuci, toate hotelurile sunt dispuse să cazeze refugiați. Este vorba de Hotel Bacsoridana, Hotel Andra și complexul Ocaua lui Cuza. De asemenea, sunt și localnici care sunt dispuși să-i cazeze. Totodată, reprezentanții BLK Oil, din Tecuci vor merge mâine la Isaccea cu 2 microbuze încărcate cu ajutoare.

La Isaccea totul este organizat. Oamenii care vor să ajute sunt trecuți pe o listă, li se iau numerele de telefon, iar în cazul în care se vor găsi doritori pentru transport sau cazare, aceștia vor fi sunați. Din informațiile noastre, peste 50 de ucraineni au fost cazați în județul Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *