joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

FOTO | Incendiu violent la Bucești. Circulația pe DN25 a fost blocată

Incendiu violent în această după-amiază, in satul Bucești, din comuna Ivești. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și un echipaj medical SMURD, pentru lichidarea  unui incendiu declanșat la depozitul de furaje a unei gospodării, acesta fiind în imediata apropiere a locuinței și a adăpostului de animale.

 

Intervenția promptă a pompierilor militari din subunitatea Ivești a făcut ca incendiul să fie localizat in limitele găsite fără a se extinde și la locuință. O femeie în vârstă de 54 de ani, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportată la spital.

Din păcate o mașină și un tractor aflate în apropiere au fost afectate de incendiu. Primarul comunei Ivești, Maricel Gheoca, care se afla la fața locului ne-a declarat că mâine va merge cu cei de la ajutorul social la fața locului pentru a igieniza zona. De asemenea, ne-a transmis că va propune consiliului local la vot aprobarea de sprijin financiar pentru familia păgubită. 

 

Circulația pe DN25, Tecuci – Galați a fost blocată pe aproximativ 500 metri, traficul fiind deviat de polițiști pe străzile adiacente. Bărbatul afectat de incendiu are 61 de ani și este un mic fermier din localitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen