marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Peste 4300 de soldați ruși au fost uciși de armata din Ucraina. Tinerii ruși pierd din teren, abandonează tehnica militară

Captur-ecran-456

 

Tinerii ruși pierd din teren, abandonează tehnica militară și se predau. Sunt morți de foame și speriați. Le este frică de moarte. Mulți transmit că nu știu unde au venit. Vor acasă la părinții lor. Cei mai mulți sunt la începutul vieții. Născuți în 2000, 2001.

 

Armata rusă nu a mai înaintat. Încearcă să se regrupeze. Sunt împrăștiați. Ataca ce e mai slab. Sate, orașe mici și blochează drumuri.

 

 

Armata din Ucraina primește tot mai multe ajutoare. NATO a decis să sprijine statul lovit de război cu armament, bani și combustibil. România tocmai a donat 3 milioane de euro.

 

În ultimele 24 de ore 6 civili au fost uciși în urma bombardamentelor sau schimburilor de focuri. De asemenea, noaptea trecută, lângă Kiev, rușii au bombardat o rafinărie. Flăcările  au fost imense. Pompierii au precizat că incendiul a fost localizat și lichidat. Nu există o amenințare directă asupra populației.

 

 

În Iripin, dar și Harkiv armata rusă a pătruns. S-au dat lupte de stradă, iar de acolo vin informații că jumătate din tehnica armatei roșii a fost distruse. Principala cauză fiind demoralizarea, dezorganizarea și neprofesionalismul. Armata din Ucraina este mult mai puternică decât se credea până acum. De asemenea, și populația civilă ajută cu ce poate. 

Captur-ecran-458

Bilanțul de pierderi al armatei ruse

 

Militari uciși peste 3400 (greu de precizat exact)
Avioane 27
Elicoptere 26
Tancuri 146
Mașini blindate de luptă 706
Rachete 49
Sistem de rachete Buk 1
Camioane cu lansatoare de rachete 4
Echipament auto 30
Cisterne 60
Drone 2
Nave / bărci 2
FMm-DYl-XIAUPGHG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen