sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Controale de mâine în magazine după ce oamenii au cumpărat ulei în cantități mari

Ministrul Economiei anunţă că de luni încep controalele la distribuitorii de ulei care au mărit preţurileMinistrul Economiei, Florin Spătaru, a anunţat că începând de luni se vor face controale în supermarketuri, dar şi la site-urile şi distribuitorii online de ulei alimentar, care au mărit nejustificat preţurile în ultimele zile.

„În ceea ce priveşte această criză a uleiului, am verificat cu ministrul Agriculturii, avem stocurile necesare, suficiente, şi atunci nu ar trebui să avem niciun fel de probleme privind aprovizionarea cu ulei. Şi vom intra săptămâna viitoare, încă de luni, să verificăm acele site-uri şi acei distribuitori care au crescut preţul uleiului de trei ori. Vreau să liniştim populaţia, nu există niciun motiv de îngrijorare că nu vom avea stocuri de ulei şi n-ar trebui să reacţionăm la aceste mesaje şi triplări, dublări de preţuri, care nu au niciun fel de justificare economică. Vom face controale şi la supermarketuri, dar şi la acele magazine online”, a declarat el, potrivit Agerpres.

Florin Spătaru a precizat că aceste controale vor fi realizate nu doar de ANPC, ci şi de alte instituţii ale statului.

„Vom face aceste controale cu toate autorităţile competente ale statului pentru că şi ANPC are nişte limite”, a afirmat ministrul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen