vineri, aprilie 19, 2024
Actualitate

Accident grav la Tecuci. O femeie de 69 de ani a avariat 2 mașini și a bagat 4 oameni în spital

La data de 11 martie 2022, în jurul orei 14:24, Poliția Municipiului Tecuci a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe strada Cuza Vodă din municipiul Tecuci a avut loc un eveniment rutier.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 69 ani, din sat Ungureni, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Vodă, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu două autoturisme, care circulau regulamentar unul în spatele celuilalt, primul condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, din municipiul Tecuci, iar cel de-al doilea, de un bărbat în vârstă de 25 ani din comuna Matca, județul Galați.

 

În urma evenimentului rutier, au fost rănite patru persoane, femeia în vârstă de 69 ani, conducătorul auto de 25 ani și doi pasageri ce se aflau în autoturism cu acesta. Toate cele patru persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

 

La testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ pentru toți cei trei conducători auto.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare din culpă, a transmis Agent șef principal, Ciprian Teodor Stoica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen