joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

I-ați văzut? Doi minori din Galați au fost dați dispăruți

Polițiștii gălățeni caută doi minori, ambii de 16 ani, care, la data de 22 martie a.c. au plecat de la domiciliile lor, din municipiul Galați, și nu au mai revenit.


La data de 22 martie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii Secției 4 Poliție Galați au fost sesizați de un bărbat, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași dimineți, fiul său, Păun Răducu – Dorin, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.


La momentul plecării, minorul era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, vestă și pantaloni negri și era încălțat cu pantofi sport albi. Avea asupra sa un rucsac negru.
Semnalmente: înălțime – 1,78 m, greutate – cca. 70 kg, constituție normală, păr șaten, ochi căprui.


În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că, acesta ar fi plecat împreună cu un alt minor, de 16 ani, Mocanu Teo – Gabriel, care, de asemenea, nu a mai revenit la domiciliu.
La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră, pantaloni tip jeans albaștri și era încălțat cu pantofi sport albi.


Semnalmente: înălțime – 1,80 m, greutate – 75 kg, constituție atletică, păr blond, tuns scurt, ochi albaștri.


Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea acestora sunt rugate să sune la numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Va rugăm să distribuți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen