marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Un bărbat din Grivița a fost arestat după ce a fost prins furând materiale de construcții din anexa unei farmacii

La data de 29 martie 2022, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Liești – Post Poliție Grivița au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de ordonanță, a unui bărbat în vârstă de 49 ani, din comuna Grivița, județul Galați, după ce acesta fusese depistat în flagrant delict la aceeași dată, în cursul serii, în timp ce pătrunsese în incinta unei anexe a dispensarului comunal Grivița și ar fi încercat să sustragă materiale de construcții.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză ar fi sustras în cursul serii de 29.03.2022 trei pachete de gresie ce erau depozitate în anexă, iar ulterior a revenit pentru a mai sustrage și alte bunuri.


S-a întocmit doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Galați, iar la data de 30.03.2022, după ce a fost prezentat Judecătoriei Liești, instanța a emis pe numele acestuia un mandat e arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, potrivit domnului agent șef principal Ciprian Teodor Stoica din cadrul I.P.J. Galați.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen