vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Traficanți de droguri prinși la GalațiPolițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au surprins în flagrant delict doi bărbați bănuiți că ar fi introdus, în țară, un colet conținând droguri de risc și mare risc.

La data de 14 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 32 și 30 de ani, ambii din municipiul Galați, care ar fi introdus în țară un colet conținând aproximativ 120 de grame de cannabis și 10 grame de cocaină.

În urma acțiunii, bărbatul de 30 de ani, aflat la volanul autoturismului cu care cei doi se deplasau, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru THC (cannabis).

Ulterior, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celor doi bărbați, unde au fost descoperite și ridicate 6 grindere conținând fragmente vegetale și 1.700 de lei.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 32 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc, față de cealaltă persoană, cercetată pentru deținere de droguri de risc și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive, fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

La percheziție au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați, se arată într-un comunicat al I.P.J. Galați.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen