Și comuna Barcea ia parte la Campania „Curățăm România”

Campania “Curatam Romania” este in plina desfasurare in comuna Barcea din judetul Galati.

La chemarea si sub indrumarea Primariei Barcea, impreuna cu Garda de Mediu Galati, societatea civila si institutiile publice se implica in Campania “Curatam Romania”, deoarece doresc sa traiasca intr-un mediu curat fara deseuri abandonate.


In perioada 13.04.2022 – 15.04.2022, la nivelul comunei Barcea s-au desfasurat mai multe actiuni de salubrizare in urma carora au fost colectate cca. 3 mc deseuri municipale si 4 mc deseuri reciclabile:


– In colaborare cu Apele Romane, in data de 13.04.2022 s-au desfasurat actiuni de salubrizare in albia raului Barlad si paraului Corozel.


– in data de 14.04.2022, elevii scolilor nr. 1 si 2 din comuna Barcea impreuna cu cadre didactice au desfasurat actiuni de salubrizare pe raza comunei. La actiune au participat comisarul general al GNM Marioara Gatej, prefectul Judetului Galati Gabriel Panaitescu si comisari ai GNM – Comisariatul Judetean Galati.


– in data de 15.04.2022, cetateni voluntari din comuna Barcea au participat la actiuni de salubrizare sub coordonarea viceprimarului comunei.

Actiunile in cadrul campaniei “Curatam Romania” din comuna Barcea, judetul Galati vor continua in zilele urmatoare, potrivit Gărzii de Mediu Galati.

Urmărește-ne și pe Telegram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *