sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Bătaie între clanuri la Ivești. 50 de indivizi s-au bătut. 2 au leziuni grave

Caz grav la Ivești, în această seara, în urma unei altercații între mai multe clanuri de cetățeni etnie rromă la care au participat aprox. 50 de persoane.

In urma conflictului au rezultat 7 victime ce prezintă plăgi înjunghiate/tăiate (2 cu leziuni mai grave), conștiente.

Cele 7 victime s-au deplasat cu mijloace proprii la Spitalul Municipal din Tecuci, ulterior restul persoanelor participante la conflict s-au deplasat în curtea spitalului.

La spital sunt mai multe forțe de ordine care asigură măsurile de protecție.

Update 1

Două dintre victime sunt în stare gravă. Au fost transportate la spitalul din Galați. Restul răniților, 5 la număr, au rămas la spitalul din Tecuci internați.

Pe lângă spitalul din Tecuci, sunt prezente forțe de ordine și la spitalul din Galați, unde un echipaj de la jandarmerie și mai multe de poliție asigură protecția, fiindcă rudele celor 2 răniți s-au strâns acolo.

Update 2

La data de 30 aprilie a.c., la ora 19.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în comuna Ivești, are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.


Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, intervenind pentru aplanarea scandalului, din primele verificări rezultând că un conflict verbal spontan între doi bărbați ar fi degenerat într-o încăierare la care au participat mai multe persoane.

În urma acesteia, 5 bărbați au fost răniți și, în prezent, se află internați în Spitalul de Urgență Galați.


În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de încăierare și polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul, potrivit I.P.J. Galați.

Știre în curs de actualizare.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen