Agresiune într-o comună din județul Galați. Un copil și unchiul acestuia au fost răniți de fostul partener al unei femei

Violența într-o comună din nord-estul județului Galați. Un bărbat cu 11 ani mai mare față de fosta sa parteneră a venit la domiciliul sau, și a provocat scandal. Fiul femeii, dar și cumnatul acesteia au fost răniți de bărbatul pus le scandal.

„La data de 6 mai a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Rădești au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 41 de ani, din comuna Băneasa, provoacă scandal la domiciliul fostei sale concubine, o femeie, de 30 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde, după primele verificări, au stabilit că în cursul serii, în jurul orei 20.50, bărbatul în cauză ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale concubine și ar fi încercat să o agreseze fizic.

În conflict ar fi intervenit fiul lor minor, de 12 ani, pe care bărbatul l-ar fi tăiat cu un ciob de sticlă, în zona antebrațului stâng.

Între timp, la domiciliul femeii ar fi ajuns și fratele acesteia, care, de asemenea, ar fi fost lovit de agresor cu un pahar, în zona capului.

La scurt timp după producerea incidentului, polițiștii l-au depistat pe bărbatul în cauză, pe raza comunei Băneasa, și l-au reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zile, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, cu propunere de arestare preventivă.” (I.P.J. Galați, ora 11:48)

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *