joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Viitorul Umbrărești – Avântul Vânători (8-0). Un frumos spectacol la care actorii au fost jucătorii echipei locale

Meci de fotbal frumos, în comuna Umbrărești, duminica trecută. Jucătorii de la Viitorul Umbrărești au reușit să se impună în fața celor de la Avântul Vânători cu scorul de 8-0. Etapa a  18-a a campionatului ligii IV clasează echipa pe locul  6, având 23 de puncte.

 

Partida a început cu următorii jucători: Condrache Victor, Curteanu Catalin, Ionascu George, Melescanu Andrei, Micu Iulian, Nunu Liviu, Rosu Maricel, Rusu Cristian, Rusu Vladut, Tudosa Nistor și Turcu Adelin.

 

Rezervele lotului au fost Cocut Ionut Petrisor, Cristea Danel, Dascalu Daniel, Iovu Laurentiu Alin, Rusu Neculai Romeo și Tînjală Tiberio.

 

Cele 8 goluri ale jucătorilor au fost marcate în 87 de minute de joc. Primele două goluri au fost date în prima repriză de către jucătorii Turcu Adelin (min 16) și de către Meleșcanu Andrei (min 40).

 

În a doua repriză s-au marcat cele mai multe goluri. Imediat după ce a început, în minutul 46, Curteanu Cătălin marchează. Apoi, după aproximativ 30 de minute fără gol marcat, dar cu multe faze pe poartă, Rusu Neculai Romei marcehează golul cu numărul 4 în minutul 76.

 

În ultimele 10 minute de joc ce au mai rămas, fotbaliștii comunei au marcat nu mai puțin de 4 goluri. În minutul 83 marchează Cristea Daniel. În minutul 84 marchează Tînjală Tiberio, apoi iar la un minut distanță marchează Rusu Neculai Romeo.

 

În final, ultimul gol fiind marcat de Cristea Daniel, în minutul 87, ca apoi arbitrul să oprească meciul.

 

Urmărește-ne și pe Telegram

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen