miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

BRĂILA |Un bărbat necunoscut a fost lovit de tren. Până acum nu a venit nimeni sa-l recunoască

Caz trist la Brăila. Se pare că un bărbat a fost singur pe această lume. Acum două zile a fost lovit mortal de o garnitură în Brăila. Asupra sa nu a fost găsit niciun document de identitate, iar nimeni nu i-a semnalat dispariția.

În data de 10 mai a.c, în jurul orei 12:00, Biroul Județean de Poliție Transporturi a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de un tren.


Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele verificări au stabilit faptul că, în zona podului rutier Apollo, un bărbat ar fi fost surprins și accidentat mortal între șinele de cale ferată, de un tren Interregio, ce se deplasa din direcția București către Galați.

Cadavrul are următoarele semnalmente: bărbat, 1.65 înălțime, constituție atletică, păr capilar grizonat, păr facial neîngrijit.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni de material textil de culoare albastru, încălțat cu o pereche de adidași din material textil de culoare gri și cu o geacă de culoare roșu, cu dungi negre.

Persoanele care pot oferi informaţii despre identitatea acestei peroane sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen