marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Accident foarte grav în județul Giurgiu. O motocicletă a fost prinsă la mijloc între un autoturism și o cisternă

Accident foarte grav în județul Giurgiu, în urmă cu puțin timp. O motocicletă a fost prinsă la mijloc între un autoturism și o cisternă. Practic, șoferul cu cisterna care se afla în fața motociclistului a frânat, la fel și el, dar șoferul de pe autoturism nu a fost atent și a intrat frontal în motocicletă.

Accidentul rutier a avut loc în localitatea Malu Spart.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal și Gărzii de Intervenție Roata de Jos, cu două autospeciale de stingere, o descarcerare, două echipaje SMURD și două ambulanțe SAJ.

În sprijin, a fost solicitat elicopterul SMURD.

În urma evenimentului rutier, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei dintre acestea, un tânăr în vârstă de 21 de ani, o femeie de 47 de ani și o fetiță în vârstă de 11 ani se aflau în autoturism. Acestea au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la spitale din capitală.

Tânărul care conducea motocicleta, în vârstă de 21 de ani, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital.

Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru sablarea părții carosabile, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță. (Comunicat ISU Giurgiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen