UPDATE | Accident la intersecție, în satul Umbrărești-Deal. Șoferul vinovat a mutat autovehiculul. O femeie din Indonezia a fost rănită

UPDATE

Actualizare în cazul accidentului petrecut în satul Umbrărești-Deal, în cursul zilei de ieri. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galați ne-a transmis noi date, de unde reiese faptul că pe lângă dosarul penal pentru vătămare corporală din culpă s-a mai deschis unul pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.


„La data de 01 iunie 2022, în jurul orei 16.30, în localitatea Umbrărești Deal, județul Galați, la intersecția dintre strada Ștefan cel Mare cu DN 25, s-a produs un incident rutier în care au fost implicate o autoutilitară și un autoturism, conduse de doi bărbați cu vârstele de 22 respectiv 44 ani.


În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unei femei în vârstă de 31 ani, cu cetățenie indoneziană, pasageră pe bancheta dreaptă față din autoturism.


Cei doi conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.


În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, deoarece bărbatul în vârstă de 22 ani, din localitatea Poiana Cristei, județul Vrancea, a mutat autovehiculul fără încuviințarea organelor de cercetare penală”, potrivit datelor noi transmise.

Știre inițială

Accident rutier în urmă cu puțin timp, în satul Umbrărești-Deal, la intersecția drumului național 25 cu strada Ștefan cel Mare.


Au fost implicate două autoturisme, din primele verificări, cauza accidentului fiind neacordarea de prioritate.


În urma impactului, a rezultat rănirea unui femei, pasager intr-unul dintre autoturisme.


Conducătorii auto nu au consumat alcool.
S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto I.P.J. Galați, cărora le mulțumim pe această cale.

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *