sâmbătă, iunie 15, 2024
Evenimente

Revedere după 50 de ani, la Școala Gimnazială „Sfântul Stelian”. Promoția care a terminat în anul 1972 s-a revăzut

Moment emoționant la Școala Gimnazială „Sfântul Stelian” Umbrărești. După 50 de ani, absolvenții clasei a VIII-a, promoția 1972 s-au reunit în premieră.

 

La intrarea în clădirea Școlii Gimnaziale „Sfântul Stelian” directorul prof. Monica Babeș i-a întâmpinat pe absolvenții de acum 50 de ani cu brațele deschise, în școala, care timp de 8 ani le-a fost casă foștilor absolvenți.

 

Momentul a început cu o mică slujbă de pomenire a foștilor profesori și elevi ținută de fostul elev al școlii, preotul Toderiță Rusu, care a venit special de la București. După slujbă, s-a ținut un scurt moment de reculegere pentru foștii profesori și colegi decedați. Apoi, directoarea școlii a sunat din clopoțel, după care fostul profesor de sport și director a școlii, Vasile Trifan, a dat citire catalogului.

 

Rând pe rând, foștii elevi, acum oameni în toată firea, ieșiți la pensie, au răspuns în fața catalogului și cu emoție în glas au prezentat drumul parcurs de ei de la absolvirea școlii, studiile urmate, profesia și locul de muncă, unde au lucrat.

Au fost rememorate amintiri din anii de școală, au fost făcute aprecieri la adresa cadrelor didactice cărora foștii elevi le-au mulțumit pentru efortul depus în pregătirea lor pentru viață.

Cunoștințele acumulate în anii de școală le-au fost de mare folos în viață. Profesorii le-au fost adevărate modele de urmat. 50 de ani reprezintă un interval de timp considerabil, timp în care  foștii elevi,  au cunoscut multe urcușuri și coborâșuri în viața lor.

 

 

 

Urmărește-ne și pe Telegram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen