joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Tragedie în județul Bacău. Doi tineri au murit după ce au ajuns cu mașina în apă

Tragedie în județul Bacău. Doi tineri, din comuna vrânceană Homocea au pierit după ce a au ajuns cu mașina într-un canal plin cu apă.

Potrivit ISU Bacău, în această dimineață, în jurul orei 08:00, salvatorii băcăuani au fost solicitați să intervină în zona canalului de fugă din satul Berești, comuna Sascut ( zona baraj).

Printr-un apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență, era anunțat faptul că o mașină a cazut în apă.

La fața locului s-a deplasat de urgență două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea, o ambulanță SMURD, o autospecială de scafandri, încadrate cu 15 pompieri militari. De asemenea, au fost solicitate în sprijin forțe de la ISU Vrancea, ISU Covasna, ISU Galați.

Ipj Bacău transmite că, la data de 06.07.2022 orele 08.30 lucrătorii din cadrul SPR 5 Racaciuni au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că in canalul de scurgere a raului Siret, la limita judetelor Vrancea si Bacau se observă un autoturism scufundat, avand cupola la vedere.


La fata locului s-au mai multe forțe de ordine. S-a stabilit că autoturismul in cauza este înmatriculat în Finlanda.


S-au efectuat manevre pentru scoaterea din apă a autovehicolului si verificări pentru identificarea unor eventuale victime.

Astfel au fost identificate două persoane de sex masculin, un tânăr de 15 ani si un tânăr de 22 ani din comuna Homocea, jud. Vrancea.

S-au efectuat de către echipajele medicale manevre de resuscitare, dar fără rezultat, cei doi fiind declarați decedați.

Se continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii evenimentului, transmite Insp. Amariei Măriuca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen