Un șofer drogat a lovit trei fete aflate pe trecerea de pietoni, în Galați

În data de 7 iulie 2022, în jurul orei 13:20, pe strada Milcov din municipiul Galați a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost rănite 2 minore.


Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcția de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins și accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal.


În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați.


Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive – cocaină.


Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.


Se va întocmi dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, transmite agentul șef principal Ciprian Stoica, din cadrul IPJ Galați.

Urmărește-ne și pe Telegram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *