joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Doi drogați prinși la volan, unul după altul. Ambii la Independența

La data de 8 august, în jurul orei 02.30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pe DN25, în comuna Independența, un autoturism la volanul căruia au identificat un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Galați.


Conducătorul auto a prezentat documentele, pentru control, comportându-se însă incoerent, astfel încât polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru Metamfetamină.


Asupra bărbatului, polițiștii au găsit două punguțe sigilate, într-una fiind câteva cristale dintr-o substanță albă, iar în cealaltă, fragmente vegetale, acestea fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.
Persoana în cauză a fost condusă la spital, pentru prelevarea de mostre biologice și stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în organism, iar polițiștii au întocmit dosar penal.

Altă zi, alt drogat

La data de 9 august a.c., în jurul orei 02.20, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Liești au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe D.N. 25, în comuna Independența.


La volanul autoturismului, a fost identificat un tânăr, de 20 de ani, din județul Vrancea.
Întrucât, la controlul documentelor, conducătorul auto a devenit agitat, manifestandu-se incoerent, polițiștii l-au testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru Metamfetamină.


Tânărul a fost condus la spital, în scopul prelevării de mostre biologice, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen