sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Grav accident pe Drumul Morții, în județul Bacău. Un bărbat a murit călcat de o mașină de la pompieri

Grav accident pe Drumul Morții, DN2-E85, în județul Bacău. Un bărbat și-a găsit sfârșitul după ce a fost călcat de o mașină de la pompieri. Mașina avea semnalele luminoase în funcțiune.

IPJ Bacău transmite că, la data de 29 august a.c., o autospecială din cadrul ISU Vrancea, aflată în misiune, având semnal luminos în funcțiune, în timp ce se deplasa pe DN 2, în comuna Filipești, din direcția Botoșani către Vrancea, a surprins și accidentat mortal un bărbat, de 49 de ani, din județul Neamț, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni.

Conducătorul autospecialei nu se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ancheta este preluată de Parchetul Militar Iași, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

ISU Vrancea confirma evenimentul, și au transmis că, „la acest moment cazul se află în ancheta organelor de cercetare competente. În funcție de rezultate, se vor pune în aplicare măsurile care se impun.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen