vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Iveștean arestat după ce a încălcat ordinul de protecție. Și-a amenințat soția cu moartea

La data de 7 septembrie 2022, Secția 3 Poliție Rurală Liești a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în comuna Ivești, la adresa de domiciliu a unei familii se aude scandal, iar soțul și-ar amenința soția cu acte de violență.


Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă și au stabilit că un bărbat în vârstă de 59 de ani, împotriva căruia Judecătoria Liești a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 6 luni, nu ar fi respectat măsurile dispuse, printre care și aceea de a nu se apropia la o distanță mai mică de 5 metri de soția sa, în vârstă de 55 ani, și să aibă orice fel de contact cu aceasta.


A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de încălcarea ordinului de protecție și amenințare, din cercetări reieșind că, la adresa de domiciliu, bărbatul ar fi provocat scandal și și-ar fi amenințat soția cu moartea.


Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, după care bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Galați.


În cursul zilei de 8 septembrie 2022, persoana în cauză a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești și apoi Judecătoriei Liești, unde a fost luată măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen