Un motociclist a fost rănit, după ce o mașină a întors pe linie continuă. S-a întâmplat ieri, la Movileni, lângă Galați

La data de 8 septembrie 2022, în jurul orei 17:40, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe DN2B, în interiorul localității Movileni, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară către municipiul Galați, peste marcajul longitudinal simplu continuu care separa cele 2 sensuri de mers, moment în care a intrat în impact cu un motociclu, condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 44 ani, din Galați.

 

A rezultat avarierea ambelor autovehicule și rănirea motociclistului, care a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Galați în vederea acordării de îngrijiri medicale de speciali.

 

Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *