vineri, mai 24, 2024
Actualitate

Un bărbat din Galați a fost arestat după ce a tâlhărit 4 bătrâne

În data de 21 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au identificat și reținut un bărbat, de 45 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt.

Din cercetări, a reieșit că acesta își alegea și urmărea victimele (femei de vârstă înaintată) din zone aglomerate și stații de autobuz, pe care, ulterior, prin violență, le deposeda de bunurile personale.

Astfel, în data de 4.10.2022, pe strada Domnească, din municipiul Galați, bărbatul ar fi folosit violența pentru a sustrage portofelul unei femei, de 69 de ani.

Alte două fapte cu acest mod de operare ar fi fost comise de același bărbat, în data de 14.10.2022, în scara unui bloc, de pe strada Domnească, și pe strada Brăilei, victime fiind două femei, de 84, respectiv 79 de ani.

Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi și autorul unei fapte de furt, comise în data de 10.10.2022, pe strada Constructorilor, din municipiul Galați, victimă fiind o femeie, de 65 de ani, căreia acesta i-ar fi sustras poșeta în care avea suma de 1 900 de lei.

Bărbatul a fost depistat de polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Galați și, în urma administrării probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, unde a primit mandat de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen