marți, aprilie 23, 2024
Cultural

VIDEO Alessia Saulea, premiantă la cea de-a 51- a ediţie a Festivalului – concurs internaţional de muzică uşoară “CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ”

Sâmbăta care tocmai a trecut, în municipiul Vaslui s-a ținut cea de-a 51- a ediție a Festivalului – concurs internațional de muzică ușoară “CONSTELAŢIA NECUNOSCUTĂ”. La acest festival a participat și tânăra Alessia Saulea, din satul Salcia, unde a câștigat marele premiu.

 

Felul cum a cântat piesa, „Legenda Sânzienelor” i-a impresionat pe membrii juriului, Doina Moroșan, Teodora Panainte, Diana Ioana Costeliuc, Dumitru Jijie, George Vâmvău și Viorel Gavrilă.

Festivalul este unul dintre cele mai vechi festivaluri de interpretare vocală din Romania, își propune descoperirea unor noi talente în domeniul muzicii ușoare, cu precădere a muzicii ușoare românești. Prima ediție fiind în anul 1971.

 

La acesta au participat tineri din București, Călărași, din județele Moldovei, dar și din Republica Moldova. Felicitări, Alessia, pentru prestația de care ai dat dovadă! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen