marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Trafic dirijat pe DN25, între Drăgănești și Tecuci. Biciclist lovit mortal de o mașină

Trafic dirijat pe DN25, între Drăgănești și Tecuci. Un  biciclist a fost lovit mortal de o mașină.

 

Traficul este îngreunat la această oră între Drăgănești și Tecuci. Polițiștii efectuează măsurători la fața locului, după ce un biciclist a fost acroșat de o mașină.

 

Din păcate, persoana aflată pe bicicletă și-a pierdut viața. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Vom reveni.

 

UPDATE

 

La data de 02 noiembrie 2022, în jurul orei 07:40, Poliția a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe DN25, în interiorul localității Drăgănești a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea gravă a unei persoane.

 

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci, care au ajuns la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 31 ani din satul Malu Alb, județul Galați, în timp ce conducea un camion, la intrarea pe DN25, nu ar fi acordat prioritate unui biciclist, în vârstă de 74 ani, cu domiciliul tot în satul Malu Alb, care se deplasa pe partea dreaptă carosabilului cu direcția spre municipiul Tecuci, și l-ar fi accidentat.

 

Din nefericire, bărbatul de 74 ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de personalul medical, fiind constatat decesul.

 

Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

 

Va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de Ucidere din culpă, cercetările urmând a fi preluate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați – Biroul Rutier Drumuri Naţionale și Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen