marți, aprilie 23, 2024
Actualitate

Traficant de droguri din Tecuci, reținut de polițiști. El a ascuns drogurile într-un ghiozdan de grădiniță cu spidermanPolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar penal având ca obiect infracțiunea de trafic de droguri de mare risc.

Perchezițiile au avut loc la data de 16 noiembrie a.c., în municipiul Tecuci, la un bărbat, de 33 de ani, bănuit de trafic de droguri de mare risc, precum și la locațiile folosite de acesta.

Totodată, polițiștii au pus în executare 3 mandate de aducere.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, pe parcursul anului 2022, persoana bănuită ar fi procurat, deținut, transportat și vândut, fără drept, droguri de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 100 de grame de canabinoid sintetic, încadrat ca drog de mare risc.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, ulterior, față de acesta fiind luată măsura arestării preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen