joi, aprilie 18, 2024
Actualitate

Accident mortal în județul Galați. O mașină s-a răsturnat

La data de 20 noiembrie 2022, la ora 12:42, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că pe DJ 242, în interiorul localității Fârțănești, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia conducătorul unui autoturism a rămas încarcerat.

Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rădești ajunși la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat de 66 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe drumul mai sus menționat, ar fi pierdut controlul direcției de mers ajungând pe sensul opus de mers unde a ieșit în afara părții carosabile, lovind un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat într-un șanț pentru colectarea apei pluviale, iar conducătorul auto, care se afla singur în autoturism, a rămas încarcerat.

Bărbatul de 66 ani, a fost descarcerat de echipajul de pompieri sosit, de asemenea la fața locului, însă, întrucât aceste se afla în stare de inconștiență și intrase în stop cardio-respirator, a fost preluat de echipajele medicale de la ambulanță care au efectuat manevre de resuscitare.
Din nefericire, conducătorul auto nu a mai răspuns acestor manevre, fiind constatat decesul.

În cauză polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut acest accident auto.

Foto și comunicat: IPJ Galați

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen