sâmbătă, iunie 15, 2024
Actualitate

Un șofer băut și fără permis a provocat un accident în Galați

În cursul dimineți, la ora 09:19, Poliția Galați a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian, în apropierea parcului Rizer, a avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, care au ajuns la fața locului, au stabilit că un bărbat, de 68 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Rizer, dinspre Bulevardul George Coșbuc, a pătruns în intersecția cu strada Traian, unde a intrat în impact cu un autobuz de transport public, condus de un bărbat, de 38 de ani. În acel moment, în autobuz nu se aflau călători.

În urma acestui eveniment rutier, a rezultat vătămarea corporală a unei femei, de 69 de ani, pasager pe bancheta dreapta față a autoturismului. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei Galați, pentru investigații medicale de specialitate.

Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, la bărbatul de 68 ani, rezultatul fiind de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul de 68 ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen