miercuri, februarie 21, 2024
Actualitate

Prognoza meteo pe 10 zile, în județul Galați. Un front atmosferic rece va reveni peste România

România încheie toamna cu temperaturi normale pentru această perioadă. În următoarele 10 zile, în județul Galați, Soarele va fi scump la vedere. În aproape toate zilele din interval va fi înnorat, iar dimineața, dar și seara se va lăsa ceața.

 

La începutul intervalului, temperatura  maximă se va situa în jurul valorii de  7°C.  Spre  sfârșitul intervalului, la începutul lunii decembrie, un front atmosferic rece va coborî spre țara noastră. Temperaturile diurne vor fi sub 0°C, iar cele nocturne vor coborî sub -5 °C.

 

Din punct de vedere al precipitațiilor, în județul Galați, acestea își vor face simțită prezența doar lunea viitoare, mai exact pe data de 28 noiembrie. În restul intervalului, șansele de a ploua sunt destul de mici.

 

În urma ploilor de la sfârșitul săptămânii trecute, cantitatea acumulată de precipitații în județul Galați este de peste 30 de litri pe metru pătrat. Datorită acestora, seceta pedologică a fost redusă din intensitate. La cultura de grâu, gradul de aprovizionare cu  apă în stratul de sol 0-50 cm se încadrează în limite satisfăcătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ia legătura cu noi chiar acum. Notă: Pen